Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Anhui HG Industrial Co., Ltd.

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Anhui HG Industrial Co., Ltd.

Κίνα Anhui HG Industrial Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Anhui HG Industrial Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Καταπληκτικό προϊόν, καλή τιμή με την καλή ποιότητα. Για τα προϊόντα, φαίνεται υψηλό - ποιότητα και η υπηρεσία αφότου η πώληση είναι έγκαιρη.

—— Martin

Ευχαριστίες για ευγενικά τη φιλοξενία σας. Η επιχείρησή σας είναι πολύ επαγγελματική, θα έχουμε τη συμπαθητική συνεργασία στο κοντινό μέλλον.

—— James

Καλή επιχείρηση με τη συμπαθητική υπηρεσία και υψηλός - ποιότητα και υψηλή φήμη. Ένας από τον αξιόπιστο προμηθευτή μας, αγαθά είναι παραδοθείσα έγκαιρη και συμπαθητική συσκευασία!

—— Δαβίδ

Καλή συσκευασία, λαμβανόμενο προϊόν καλά.

—— Λι της Hua

Επαγγελματική, πολύ χρήσιμη, μεγάλη τιμή. Θα χρησιμοποιήσει πάλι για άλλα στοιχεία A++++++

—— Abby

μέσω της πολύ καλής επικοινωνίας όλα τα προβλήματα που λύθηκαν, ικανοποίησαν με την αγορά μου, OH ο ΘΕΌΣ μου!

—— Linda

Παρακαλώ αναπτύξτε τα προϊόντα περισσότερων συμπαθητικών οδηγήσεων και με τις καλύτερες τιμές, έτσι μπορούμε να κερδίσουμε τις μεγαλύτερες αγορές. Σας ευχαριστούμε.

—— Smith

Είμαι Online Chat Now

Anhui HG Industrial Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Anhui HG Industrial Co., Ltd. Anhui HG Industrial Co., Ltd. Anhui HG Industrial Co., Ltd. Anhui HG Industrial Co., Ltd. Anhui HG Industrial Co., Ltd. Anhui HG Industrial Co., Ltd. Anhui HG Industrial Co., Ltd. Anhui HG Industrial Co., Ltd. Anhui HG Industrial Co., Ltd. Anhui HG Industrial Co., Ltd.
Βιομηχανία Hg Συγκεντρώνοντας εργαστήριο Προηγμένα όργανα Το Strivers μας Η αίθουσα εκθέσεώς μας Επιτυχείς περιπτώσεις 1 προγράμματος Επιτυχείς περιπτώσεις 2 προγράμματος Επιτυχείς περιπτώσεις 3 προγράμματος Επιτυχείς περιπτώσεις 4 προγράμματος Επιτυχείς περιπτώσεις 5 προγράμματος
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Huang Guang, μεγάλος αυτοκράτορας
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-8000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 70% - 80%
Εισαγωγή
Ιστορία
Υπηρεσία
Η ομάδα μας

   Η βιομηχανική Co. Hg Anhui, ΕΠΕ είναι μια ειδικευμένη επιχείρηση που εστιάζει στο σχέδιο φωτισμού, τη ανάπτυξη προϊόντος και τις πωλήσεις φωτισμού, τα έξυπνους εγχώρια προϊόντα και τον έλεγχο. Τα προϊόντα της επιχείρησης χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανική, εμπορική, αστική, στρατιωτική, πλήρη εκτίμηση της εμπειρίας χρηστών και τα οπτικά αποτελέσματα, για τους χρήστες στην οργάνωση, προσαρμόζουν τα εξατομικευμένα προϊόντα, για να επιτύχουν το συνδυασμό τέχνης και τεχνολογίας.

 

Κίνα Anhui HG Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

  

    Η επιχείρηση έχει συνεργαστεί με πολλά πανεπιστήμια όπως το πανεπιστήμιο της Σαγκάη Jiaotong και το πανεπιστήμιο Tongji, και έχει μια επαγγελματική ομάδα των ταλέντων ολοκληρωμένων κυκλωμάτων μικροηλεκτρονικής. Είναι δεσμευμένο στην τεχνολογία και την καινοτομία των προϊόντων στον τομέα της οπτικοηλεκτρονικής, που παρέχει στους πελάτες τις καινοτόμες τεχνολογίες και τις λύσεις συστημάτων.

 

Κίνα Anhui HG Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

    Η επιχείρησή μας εφαρμόζει αυστηρά την τυποποιημένη διαχείριση και τον έλεγχο στο στάδιο του σχεδίου, την παραγωγή, την εγκατάσταση και την υπηρεσία. Με τη βελτίωση της περιβαλλοντικής απόδοσης των προϊόντων, ενισχύει την αίσθηση ευθύνης της επιχείρησης στην κοινωνία και χτίζει την επιχείρηση σε μια φωτοηλεκτρική επιχείρηση που εκείνοι οι πελάτες εμπιστεύονται και συνεχίζουν να αυξάνονται. Τα εμπορικά σήματα της επιχείρησης: Huang Guang AI Peier, μεγάλος αυτοκράτορας FUTUREEMPEROR.

 

Κίνα Anhui HG Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα Anhui HG Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

    Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης πωλώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, τη Νότια Αμερική, την Ανατολική Ευρώπη, τη Νότια Κορέα, τη Μέση Ανατολή, την Ταϊβάν και άλλες χώρες και περιοχές.

 

Κίνα Anhui HG Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

    Η βιομηχανία Hg είναι επιχείρηση που εξετάζει όλα για τους πελάτες. Η αρχή μας είναι: ο πελάτης που κεντροθετείται, εμμένει η σκληρή προσπάθεια! Και είμαστε όλοι για το δόσιμο των επιλογών υπεύθυνων για την ανάπτυξή μας και τη βελτιστοποίηση για την απόδοση.
Ευπρόσδεκτοι κανονικοί και νέοι πελάτες για να μιλήσει την επιχείρηση και να ανοίξει την αιτία από κοινού. Έχουμε κερδίσει, και θα κερδίσετε!

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Anhui HG Industrial Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Stone Zhang

Τηλ.:: +8618055152896

Φαξ: 86-551-63685123

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)